New Earth Coučka

Lucie Dohnalová

Už od mládí jsem byla velmi cílevědomá a milovala jsem byznys. Nikdy jsem se nespoléhala na ostatní a vždy jsem se byla schopna finančně zabezpečit. Chodila jsem na brigády během studií, při zaměstnání jsem si otevřela svou podnikatelskou praxi.

Více jak 20 let se pohybuji v oblasti ekonomiky a účetnictví. Prošla jsem různými pozicemi v ekonomických odděleních středně velkých společností a veškeré své znalosti jsem získala praxí a prohlubováním svých znalostí.

Měla jsem dobrou práci, svoji účetní kancelář, funkční manželství, skvělé děti, nadprůměrné životní podmínky i pravidelné luxusní dovolené. Přesto jsem cítila, že něco schází.

Začala jsem více naslouchat svým vnitřním touhám a zjistila jsem, že potřebuji víc než běžný „konzumní“ život. Byla jsem ochotna vyměnit svůj běžný funkční rodinný život za cestu osobní transformací. Vedla mě touha po poznání lidského těla, mysli, duše a vesmírných zákonitostech.

Absolvovala jsem certifikační kurzy pro instruktory fitness, instruktory jogy, terapeuty psychoenergetické transformace a kouče. Dále jsem prošla kurzy zaměřenými na mysl, mindset, přepisování podvědomých programů, aktivaci třetího oka, zákon přitažlivosti apod.

Zjistila jsem, jak je důležitá práce na sobě, a že díky svým hlubokým zkušenostem a znalostem mohu pomáhat druhým lidem na jejich životní cestě.

Prošla jsem spoustou bolestných životních situací, ale v každé situaci jsem se snažila najít novou a novou cestu a nikdy se nevzdala při selhání nebo upadnutí.

Jsem kouč a mentorem především pro ženy, které chtějí neustále růst a naplňovat svoje sny. Zaměřuji se především na změnu mindsetu a energetického nastavení, navyšování energetické vibrace, zákon přitažlivosti a propojení spirituality se hmotou.

Miluji byznys a miluji spiritualitu a pomáhám ženám rozvíjet obě oblasti současně, integrovat je do fyzické reality a vzájemně je propojovat.

Jsem hrdá být součástí QueenDteamu, neboť naše společné pole transformuje životy žen nejen v jejich byznysové oblasti, ale současně na všech životních úrovních. Je naplňující vidět ženy, které jsou úspěšné a stávají se leaderkami, které mění podmínky pro další generace.

„Začala jsem více naslouchat svým vnitřním touhám a zjistila jsem, že potřebuji víc než běžný konzumní život.“