Community Manager

Aneta Ortiz

Od mala jsem věděla, že chci být malířkou a cestovat po světě. Většina dětí usínala u večerníčků, já jsem sledovala cestopisné dokumenty o exotických kulturách a přírodě a četla biografii Pabla Picassa.

Studium bylo peklo. Neměla jsem sílu si prosadit své, byla jsem hodná holka, a tak mi školu vybrala rodina. Den maturity byl dnem, kdy jsem řekla sama sobě ANO. Rodině jsem překazila plán udělat ze mě doktorku, zabalila jsem kufr a poprvé v životě letěla letadlem. Sama. Až do Japonska. Na tři měsíce.

Následujících 5–6 let jsem se v ČR vždy ohřála na několik měsíců v korporátu – vydělala na letenky a cestování a jakmile jsem měla potřebný budget, tak jsem dala výpověď a hurá do světa.

Celosvětová pandemie mi dala veliký dar – zastavila mě, poslala mě domů. Domů do Česka, domů k sobě samotné. A začala nová etapa. Rebel ve mně se zklidnil a já si uvědomila, že teď přišel čas udělat ten odvážný krok a jít dalším snům naproti. Co teď budu dělat? Vždyť do normální práce jít už nemůžu.

Pak se stal MAGIC! Cítila jsem, že chci být součástí projektu, který má hlubokou myšlenku a přesah. Projekt, který pomáhá lidem, dělá svět lepším a který se mnou rezonuje. A pokud to navíc bude projekt někoho z blízkých přátel, tak ještě lepší! A současně s tím budu budovat své skills jako malířka.

A tak jsem tady! Jsem součástí QueenDTeamu. Denča je pro mě velmi blízká duše, kterou jsem znala ještě před spoluprací. Práce, kterou dělám, mě naplňuje radostí, jsem šťastná, zářím. Využívám všechny mé talenty a zkušenosti. Mám velké zodpovědnosti avšak v rámci absolutní svobody organizovat si práci dle mých přání a potřeb.

Naskočila jsem do Mastery Programu vyhlášeného uměleckého institutu v US a mé malířské dovednosti se posouvají neustále na Next Levels.

Miluju propojování komunit a lidí. Baví mě vzájemné obohacování se v rámci všech komunit, skupinek, rodin, kterých jsem součástí. Najdeš mě v luxusním hotelu brainstormovat s QueenDTeamem, najdeš mě tančit u ohně a rituálně popíjet kakao, najdeš mě na latino party objímající všechny okolo, najdeš mě meditovat anebo taky nově na silnicích na motorce. Tohle všechno je možný v rámci jedné bytosti.

Miluju život a jsem neskutečně vděčná za to, že toto všechno můžu žít!

Když člověk skočí, Vesmír ho vždy podpoří! Vesmír je totiž vždycky na naší straně.

„Jsem součástí QueenDteamu. Denča je pro mě velmi blízká duše. Práce, kterou dělám, mě naplňuje radostí, jsem šťastná, zářím.“