Founder a CEO

Denisa Jedličková

V 11 letech jsem v Německu uzavřela můj první obchod a od té doby jsem věděla, že to je to co chci dělat a žít! To jedno osudové potřesení ruky...

V 17 a 18 letech, zatímco si všichni užívali léta v ČR, jsem pracovala 12h směny jako servírka na německém ostrově Neuwerk. Nemusela jsem, chtěla jsem!

Po SŠ hotelové v Táboře jsem v čerstvých 20 letech odletěla na 13 měsíců do USA jako au-pair a studovat byznys & management. Odjíždělo se mi těžko. Měla jsem přítele (Američan) a dostala jsem příležitost nastoupit na byznys vejšku v Chicagu – řekla jsem NE. Od 18 let jsem měla jasný 5letý plán, který jsem si ambiciózně jela!

Po návratu z USA jsem zůstala 3 měsíce v ČR a v létě 2014 se přestěhovala do Dánska, kde jsem v srpnu téhož roku začala VŠ (AP Marketing & Management a následně PBA Innovation & Entrepreneurship).

Začátky v Dánsku nebyly jednoduché. Vyměnila jsem zlatou klec u rodičů v ČR za zamykání hrnců, autobus a noční směny v restauraci... Budovala jsem charakter!

Na VŠ jsme s mým týmem pracovali na reálných projektech pro reálné firmy. Od 22 let jsem networkovala, obklopovala se investory, spolupořádala eventy pro tech startupy... Prostě nasávala byznys v reálném světě namísto čtení knih ke zkouškám!

Hledala jsem se a testovala. Otevřela jsem si svou první dánskou firmu ve 25 letech (včetně dánské OSVČ), ve které jsem měla i mou závěrečnou stáž před dokončením bakalářky.

A čas šel dál a dál. Můj network, mindset a byznys se rozrůstal a já budovala – padala na hubu – budovala – brečela – budovala – chtěla skončit – budovala – uspěla! Už jsem skvěle fungovala na mezinárodním trhu. No aby to nebylo tak jednoduché, přišlo silné volání po češtině = v 6/2020 jsem se vrhla na československý trh a jsem za to rozhodnutí nesmírně vděčná!

Spolupracuji s čínskými bilionáři, americkými investory, dánskými Mařenkami i českými Pepíčky. Je mi jedno, kde je kdo v životě nebo na své podnikatelské cestě. Ale MUSÍ chtít, být coachable a vytrvat!

Mezitím jsem otevřela české firmy i jednu americkou, ale nekončím – plánuji otevírat další! Cestovala jsem 3–4 měsíce ročně. Trávila jsem zimu na Bali. Odešla jsem z toxického vztahu s Dánem. S novým partnerem Andersem (Dán) jsem se rozhodla vzdát dánského permanent residence permit a stát se portugalskou rezidentkou! Mám vizi, vím, co chci, buduju legacy a z ničeho dokážu vybudovat multimilonové projekty!

Mám vysoké požadavky na sebe, tým i klienty/klientky! V mém poli neexistují výmluvy nebo to, že něco není možné! Pokud své podnikání bereš vážně, jsi na správném místě, protože já tě sice miluju, ale mazlit se s tebou nebudu! Chceš byznys? Chceš výsledky? Tak pro to je potřeba něco dělat a jít do AKCE!

„Říkají mi byznys mentorka žen. Já mám však jasno. Jsem QueenD, královna RoyalPortalu. Pomáhám podnikatelkám stát se multimilionářkami a budovat skutečné Wealth & Legacy.“